Co-preşedintele Blocului ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase, a depus în această dimineaţă la autoritatea electorală listele cu semnăturile acumulate pentru a fi înregistrat drept candidat în circumscripţia nr, 33. Seara, când a revenit la CECE (Consiliul Electoral de Circumscripţie), a fost informat că tot astăzi a depus listele cu semnături candidatul independent Andrei Nastas.

„Am aflat că cel de-al doilea care ar fi depus semnăturile pentru participarea la alegerile din 24 februarie pe circumscripția 33 în aceeași zi cu mine a fost invizibilul, anonimul Andrei Nastas - unul dintre cei 53 care poartă numele Andrei Nastas în Republica Moldova. S-a găsit unul care face figurații pentru Partidul Democrat. Înţeleg că a reuşit cu ajutorul unor oameni din aceste circumscripţii să-şi adune semnături. Trebuie să ne clarificăm însă ce se întâmplă în spaţiul public, în spaţiul mediatic, ce se întâmplă în acest proces electoral pe care Plahotniuc îl vrea plin de minciună, plin de confuzie, plin de manipulare”, a spus Andrei Năstase.

Liderul PPDA, Andrei Năstase, spune că știe cine este, de fapt, contra-candidatul său Andrei Nastas.

"

"

„Ei bine, eu am aflat cine este acest individ. Este un fost poliţist. Este un consilier de viceministru şi invit toată presa să vadă conexiunile acestui individ cu Ţuţu şi cu Partidul Democrat”, a declarat Andrei Năstase.

Contactat de AGORA pentru a comenta subiectul, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, nu a fost de găsit.

                                

Anterior, un alt cetățean care a depus cerere de înregistrare a propriului grup de inițiativă pentru a candida în aceeași circumscripție cu liderul PPDA. Numele acestuia fiind Andrei Nastas.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!