Ieri, președintele PPDA a spus că Andrei Năstas ar fi „un fost polițist cu legături la PD și ȚUȚU”. Democrații nu au comentat, deocamdată, informația.

În aceeași circumscripție, care cuprinde suburbiile Băcioi, Durlești, Sângera, Codru și Trușeni, ar urma să mai candideze Vladimir Roșca, din partea PSRM, Ion Bivol, de la Partidul „Șor”, Ion Duca, de la Partidul Nostru, dar și candidatul independent Călin Vieru.

În urma alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019, 51 de deputați vor accede în Parlament în urma votului din cele 51 de circumscripții, dintre care 11 sunt în Chișinău, câte două la Bălți și în Transnistria, iar alte trei – în diasporă. Alte 50 de persoane vor ajunge în fotoliul de deputat ca și până acum, în baza listelor de partid. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!