În dreapta altarului, Vlad Plahotniuc a urmărit slujba alături de șefa de la Educație, Monica Babuc, șeful de la Economie, Chiril Gaburici, secretarul general al PDM, Constantin Botnari, și președintele organizației teritoriale Nisporeni a partidului, Vasile Bîtcă. În apropierea lui Plahotniuc mai stăteau câțiva bărbați, cel mai probabil bodyguarzi, care urmăreau cu atenție oamenii din biserică.

"

"

Episcopul de Orhei a avut o predică la finalul slujbei. Acesta a ținut să-l laude pe Plahotniuc în prezența credincioșilor veniți la mănăstire.

„Vreau să salut prezența unui purtător de grijă mai vechi al mănăstirii noastre. În 2006, mulți oameni au răspuns apelului nostru, unul dintre ei fiind Vlad Plahotniuc, pe atunci om de afaceri, care a răspuns apelului nostru și a contribuit substanțial, ca să punem în valoare acest frumos juvaier din codrii Orheiului. Mulțumim, dle președinte, felicitări cu luminoasa sărbătoare”, a spus acesta.

După acest discurs, episcopul s-a apropiat de Vlad Plahotniuc, cei doi s-au sărutat și au schimbat câteva vorbe.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!