Rapid Link SRL a câștigat licitația în valoare de 10 milioane de lei. Asta după ce, la finele anului trecut, câștigase un contract de peste 20 de milioane de lei pentru a livra seturi de bunuri pentru nou-născuți în maternitățile din țară.

Din documente reiese că o cameră video va costa puțin peste 4.200 de lei fără TVA. Instalațiile vor fi produse de gigantul chinez Hangzhou Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Compania câștigătoare a avut un singur concurent – Victiana SRL, care a avut însă o ofertă mai scumpă cu 132 de mii de lei. Amebele companii sunt distribuitori oficiali ai gigantului chinez.

Potrivit Mold-Street, în 2017, Rapid Link SRL a câștigat patru contracte în valoare de aproape 5,9 milioane de lei. Spre comparație, în anii 2013-2016 valoarea totală a contractelor nu a depășit cota de un milion de lei.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!