Ajunsă la cea de-a II-a ediţie, Caravana de Crăciun 4X4 a reuşit să ajute bătrânii aflați în dificultate, identificați și sprijiniți prin serviciile de asistență socială și să umple cu bucurie sufletele copiilor, care au dreptul la un viitor decent și o dezvoltare normală.

Acțiunea caritabilă este organizată la inițiativa clubului sportiv AO „Terra Valahia” сărora li s-au alăturat atât oameni simpli cât și reprezentanții societății.  Prin donațiile lor generoase au dorit să ajute la realizarea unui Crăciun Fericit pentru oamenii nevoiași din cele 37 raioane din țară. 


Rețeaua de magazine Linella sprijină în mod constant acțiunile umanitare care ajută la dezvoltarea noilor generații și la ușurarea suferinței pricinuite de bătrânețe. Astfel, în cadrul Caravanei de Crăciun 4X4 , rețeaua comercială a donat peste 5 tone de produse alimentare către aproximativ 300 de familii vulnerabile, bătrâni singuri și copii, astfel luminându-le Crăciunul și aducându-le o bucurie în prag de sărbători.


Oameni legaţi de aceeaşi pasiune au văzut şi o altă faţă a lumii, alte realităţi, oameni cu care soarta nu a fost atât de darnică, oameni care trăiesc în suferinţă şi nevoi şi la care nimeni nu s-a gândit până acum, nici măcar Moș Crăciun.

În zilele de joi și vineri, sute de voluntari au ales să își petreacă ore întregi împachetând cadouri pentru ca sâmbăta, să plece la drum în zorii zilei și să împartă bucurie celor mai puțin norocoși.


Astfel, în dimineața de 5 Ianuarie, toate darurile au fost încărcate în cele peste 15 mașini 4X4 care de care mai spectaculoase și  au plecat către oamenii sărmani.

Până seara târziu, Caravana 4x4 a lui Moș Crăciun a străbătut ulițele și drumurile satelor și orașelor din țară, având în fiecare raion câte un ghid inimos, care a ajutat la identificarea familiilor nevoiașe. Multora dintre părinți și bunici din aceste familii le-au dat lacrimile de bucurie și recunoștință pentru ajutorul primit, iar fericirea din ochii copiilor a fost cea mai mare răsplată pentru toți participanții și pentru toți cei care și-au adus contribuția la Caravana de Crăciun 4X4.


Rețeaua de magazine Linella și alți agenți economici au reușit astfel să le aducă magia Crăciunului, să le dea speranță și alinare precum și o masă plină, în prag de sărbători.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.