Țuțu își vinde Mercedes-ul cu 109 mii de euro? Democratul: Acum circul cu mașină de care dă Dumnezeu (FOTO)

Țuțu își vinde Mercedes-ul cu 109 mii de euro? Democratul: Acum circul cu mașină de care dă Dumnezeu (FOTO)

Mașina de lux a deputatului democrat Constantin Țuțu a fost surprinsă parcată la filiala unei rețele specializate în vânzarea de automobile. Este vorba de un Mercedes S63 AMG de culoare neagră, fabricat în 2014 și trecut în declarația de avere și interese a deputatului pentru anul 2017.

Potrivit documentului, Țuțu a cumpărat mașina în anul 2017, plătind pentru ea 80.000 de euro.

Publicitate

Reacția democratului: „Circul cu ce dă Dumnezeu”

Contactat de AGORA, inițial Constantin Țuțu a ezitat să spună tranșant dacă își vinde sau nu bijuteria pe patru roți, dar într-un final a menționat că cineva totuși se ocupă de vânzarea acesteia. „Nu țin minte, dar de ce sunteți interesați de acest subiect acum înainte de alegeri? O să mă uit peste anunț și atunci o să pot să comentez”, a declarat parlamentarul.

Întrebat cu ce se deplasează acum, Constantin Țuțu a răspuns: „cu ce dă Dumnezeu”.

Să spuneți și de când e anunțul acolo, că se vinde. Să nu scrieți că a apărut ieri, azi. Eu nu am timp să mă ocup de asta. Băieții care sunt acolo și se ocupă de asta știu care e prețul. Circul cu mașina acum. (n.r. - Care?) Care dă Dumnezeu”, a mai adăugat democratul.

Automobilul poate fi observat în plan secund într-o fotografie a unei alte mașini scoasă la vânzare de către compania auto menționată pe site-ul de specialitate 999.md. Nu este clar însă când a fost realizată poza.

...

De la 80.000 la 109.000 de euro

AGORA a contactat un agent de vânzări al companiei respective, care, deși nu ne-a spus că mașina îi aparține lui Constantin Țuțu, ne-a confirmat că un Mercedes S-Class S63 AMG din 2014 este de vânzare la prețul de 109.000 de euro. Mașina are 55.000 de kilometri la bord și nu se află în parcările companiei, dar unui potențial client îi poate fi organizată o „întâlnire” cu bijuteria pe patru roți.

Precizăm că prețul unei astfel de mașini, cumpărată din salonul auto, sare de 150.000 de euro. Aceasta este una dintre cele mai puternice și mai rapide limuzine de lux ale planetei. Propulsorul V8 twin-turbo de 5.5 litri de sub capotă pune la dispoziție 585 de cai putere și 900 Newton-Metri, accelerând de la 0 la 100 km/h în doar 4.4 secunde.

Și în 2016 Țuțu conducea un Mercedes S-Class, dar de generație mai veche. Atunci democratul a fost surprins parcând neregulamentar pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Capitală. De menționat că ambele Mercedes-uri au același număr de înmatriculare, care conține și inițialele numelui democratului.

...

Ales deputat pe listele Partidului Democrat la alegerile parlamentare din noiembrie 2014, Constantin Țuțu s-a înscris în cursa electorală și pentru parlamentarele din acest an. Fostul sportiv candidează pe circumscripția nr. 33, care curprinde suburbiile sudice ale Chișinăului, unde îl va avea printre adversari și pe liderul PPDA, Andrei Năstase.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal