Andrei Năstase a făcut special asta cu Nastas ca să facă mizerie și să verse peste PD. Sfatul meu pentru el, dacă se consideră atât de puternic, e să se scoată de pe liste și să rămână candidat doar pe circumscripție. El a zis despre mine că am venit în chiloți în politică și plec în Mercedces. Să se uite mai bine cum am venit eu în politică”, a declarat Țuțu pentru AGORA.

Citește și: VOXpopuli: Cât de bine știu alegătorii din Sîngera care e diferența dintre Andrei Năstase și Andrei Nastas: Sunt frați?

Întrebat cum se face că tocmai un consilier local socialist îi reprezintă interesele la CEC, democratul a comentat: „Înseamnă că eu am găsit limbă comună cu oamenii, nu?”.

Vezi și: Noi detalii despre clona lui Andrei Năstase. Cotidianul: L-au făcut și avocat la sfârșit de 2018

Amintim că Andrei Năstase (ACUM) și Andrei Nastas (candidat independent) candidează pentru un mandat de deputat la alegerile parlamentare din 24 februarie pe circumscripția nr. 33, care cuprinde suburbiile sudice ale Chișinăului.

Pe această circumcripție mai candidează Vladimir Roșca (PSRM), Ion Duca (PPPN), Călin Vieru (candidat independent), Ion Bivol (Partidul „Şor”) și Boris Volosatîi (candidat independent).

Consultă AICI hartă interactivă pentru a afla candidații care intenționează să ocupe scaunul de deputat din partea circumscripțiilor Capitalei.

Citește și: Țuțu își vinde Mercedes-ul cu 109 mii de euro? Democratul: Acum circul cu mașină de care dă Dumnezeu (FOTO)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!