Cei care s-au pornit de la Botanica spre Centru pe bulevardul Ștefan cel Mare au petrecut minute în șir în ambuteiaj. Coloana de mașini se lungea de la centrul comercial „MallDova” până la intersecția străzilor Ciuflea și București:Pe parcursul ultimelor 24 de ore, pe teritoriul țării au activat peste 170 de echipaje de patrulare și peste 360 de ofițeri. Au fost înregistrate cinci accidente rutiere grave, soldate cu șase persoane traumatizate.

Inspectoratului Național de Patrulare atenționează șoferii: „Codul galben de ninsori este încă valabil, nu porniți la drum!”. Conducătorii auto sunt îndemnați să reducă viteza, să păstreze distanța dintre mașini, să se conformeze indicațiilor agenților de patrulare și să circule cu prudență și răbdare.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!