Pe prima pagină vor fi afișate utlimele trei știri din modul (în ordinea cronologică a publicării lor), iar la accesarea modulului se va deschide pagina care va conține toate materialele dedicate alegerilor din 24 februarie. Aici veți găsi atât știri scurte, anunțuri și/sau declarații de ultimă oră ale concurenților electorali, autorități, funcționari, cât și subiecte ample, reportaje video sau text realizate de membrii echipei rdacționale.  


Dezvoltarea modulului a fost posibilă grație sprijinului acordat de Asociația Promo-LEX din sursele Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Instituțională (USAID). 

Menționăm că la 24 februarie curent cetățenii Republicii Moldova vor alege componența viitorului Legislativ. Pentru prima dată în istoria țării votul la parlamentare se va face în baza sistemului electoral mixt. 

Echipa AGORA lucrează în prezent și la dezvoltarea unui modul dedicat zilei alegerilor, pentru a prezenta în timp util și interesant informațiile despre procesul de vot, dar și rezultatele scrutinului electoral. Cu alte detalii vom reveni pe parcurs. Până atunci, informați-vă, contrapuneți și analizați pentru ca în 24 februarie să puteți face o alegere corectă.  


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!