Drumarii și-au continuat intervenția la prevenirea formării ghețușului pe carosabil, cu 18 autospeciale., Până la ora 16.00, pe străzi au fost împrăștiați peste 200 m³ de antiderapant.


Vezi și: Ședință operativă la Guvern privind consecințele ninsorilor. 126 de accidente s-au produs în ultimele două zile (GALERIE FOTO)

Municipalitatea îndeamnă agenţii economici din Chişinău și gestionarii de imobile să-şi cureţe zăpada de pe teritoriul în care activează.

De asemenea, automobiliștii sunt chemați să nu parcheze pe marginea străzilor și pe trotuare, pentru a evita aglomerarea traficului și a permite utilajelor de deszăpezire să intervină.


Citește și: Cum se circulă pe traseele naționale? Noi informații și recomandări de la salvatori

Primăria Chișinău informează că în caz unor dificultăți cauzate de vreme, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel.: (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!