Polițiștii au stabilit că tânărul de 17 ani lucra în acel local sâmbătă și duminică, pentru câteva ore. În momentul accidentului, niciun copil nu se afla în preajma acestuia.

Potrivit Marianei Bețivu, tânărul a decedat la fața locului. Pe acest caz va fi pornit un proces penal, iar poliția va ridica înregistrările de pe camerele de supraveghere.

Poliția a fost alertată în jurul orei 20:35. La această oră (n. r. - 21:55), oamenii legii sunt în așteptarea medicului legist.

„Ambulanța a venit în 20 de minute”

Potrivit unei martor ocular, ambulanța a venit în circa 20 de minute, iar victima și-a pierdut cunoștința cu câteva minute înainte ca medicii să ajungă la fața locului. Aceștia au încercat preț de jumătate de oră să-l resusciteze pe tânăr, dar eforturile au fost în zadar.

Martorii mai spun că localul nu avea un cadru medical angajat și nici măcar o trusă medicală de primă necesitate. La scurt timp de la producerea incidentului la fața locului a venit și tatăl adolescentului. 

Deocamdată nu am reușit să luăm legătura cu vreun reprezentant al centrului de distracții. 

Cu informații suplimentare vom reveni în alte știri.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!