Vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate a mai adăugat că nu ar fi fost surprins dacă i s-ar fi întâmplat lui așa ceva, pentru că nu ar fi fost prima dată. Potrivit lui, incidentul ar fi avut loc duminică seara, 13 ianuarie.

„Poate dacă mă ataca pe mine sau pe unul de vârsta mea era „mai calea valea”, nu e nici prima, nici ultima întâmplare. Însă, în cazul respectiv, vorbim de un colector care are peste 65 de ani, adică o vârsta respectabilă, iar lucrul cel mai urât, domnule Pavel Filip, că este vorba de o DOAMNĂ”, a mai scris Igor Grosu.

Candidatul Blocului ACUM îi acuză de această faptă pe apropiați ai premierului Pavel Filip.

„Îl cer public să se comporte cu demnitate și să nu permită susținătorilor săi să-și terorizeze oponenții. Aștept scuze publice pentru comportamentul ortacilor Dstră”, a conchis politicianul. 

Grosu nu a precizat dacă victima a depus vreo plângere la poliție pe acest caz. După postarea sa, însă, Inspectoratul General de Poliție a anunțat că s-a autosesizat și că va cerceta cazul.  

Potrivit Hotărîrii de înregistrare a grupului de inițiativă pentru susținerea candidatului Igor Grosu, din acesta fac parte 12 persoane. 

Pe circumscripția Strășeni și-au mai anunțat intenția de a candida urmăoarele persoane:

Filip Pavel (PDM)

Anghel Veaceslav (PSRM)

Tabacaru Valeriu (Partidul Politic „Şor”)

Grosu Igor (ACUM)

Harcenco Elena (Candidat independent)

Malai Nicoleta (PL)

Blanovschi Ecaterina (PNL)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!