Potrivit centrului comercial, la tombolă putea participa orice persoana fizică, care a făcut cumpărături în sumă minimă de 300 lei.

„Pentru un singur bon de casă se acordă câte un singur cupon pentru a participa la extragerea premiului, iar cu cât este mai mare suma în bon, cu atât mai multe cupoane are dreptul persoana să primească. După extragerea taloanelor care au fost colectate în cadrul Tombolei Aniversare, numele câștigătorilor au fost publicate pe pagina de facebook a „Shopping MallDova” și pe pagina web oficială a centrului comercial. Potrivit procedurii reglementate de art. VII, al.7, în termen de maxim 72 de ore, câștigătorii urmau a fi verificați pentru a fi validați. În urma evaluărilor s-a constatat că persoana care a câștigat Marele Premiu a participat la tombolă cu mai multe bilete, fapt ce a trezit suspiciuni cu privire la încadrarea acțiunilor acesteia în regulamentul loteriei”, explică agentul economic. 

Centrul comercial a decis, conform regulamentului concursului, să excludă concurentul, să-l plaseze în Lista neagră a participanților și nu i se va mai permite participarea ulterioară în orice promoție desfășurata de către organizator. Prin urmare, câștigătorul Marelui Premiu a fost exclus automat din concurs, iar Marele Premiu, conform Regulamentului, va fi oferit câștigătorului de rezervă.

Mall-ul a anunțat că a inițiat și o anchetă internă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor și menționează că vor fi analizate mecanismele de organizare a tuturor tombolelor și concursurilor cu premii, ce au loc la inițiativa „Shopping MallDova”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!