MAIB te susţine şi în noul sezon agricol, pentru ca afacerea ta în agricultură să dea roade. 

În perioada 14 ianuarie – 31 mai 2019 Moldova Agroindbank îți oferă credite de până la 1 milion de lei, cu gajul roadei viitoare, pe un termen de până la 15 luni, în condiţii avantajoase, care să te bucure.

Devin-o client al Moldova Agroindbank, iar la deschiderea conturilor şi contractarea unui credit pentru afacerea ta agricolă în cadrul actualei campanii beneficiezi de:

-       deschiderea contului curent în MDL – gratuit

-       administrarea lunară a contului curent în MDL – gratuit, pe parcursul primelor 12 luni de deservire.

Mai mult ca atât, creditează-ţi afacerea agricolă acum şi vei beneficia suplimentar și de un card de credit în condiții atractive.

Orice plan de investiţii în afacerea ta ai avea, la MAIB ai o gamă vastă de credite avantajoase, potrivite obiectivelor şi necesităţilor tale de business. Mai multe detalii despre condiţiile campaniei "Te credităm uşor. Recoltezi cu spor" obţii vizitând sucursalele Moldova Agroindbank, apelând Call Center la 022 268 999 sau accesând Programul.

Ești creditat uşor. Recoltezi cu spor. Cu MAIB afacerea ta prosperă!


P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.