Anii '90: Mihai Ghimpu, Constantin Tănase, Victor Pușcaș și Gheorghe Amihalachioaie.

La microfon - Dumitru Moțpan, președinte al Parlamentului între anii 1997-1998.

Deputații la ședința plenară în anii 1990. Ședințele se desfășurau în clădirea actualei Președinții.

Președintele țării, Petru Lucinschi, în postura pe care a deținut-o înainte de a deveni șef al statului - președinte al Parlamentului.

Primul președinte al R. Moldova, Mircea Snegur.

Deputații Victor Pușcaș și Alexandru Moșanu, la discuții pe holurile Parlamentului. În spate, pe planul doi, este actualul avocat al poporului, Mihai Cotorobai.


Începutul anilor 2000. Actuala președintă PSRM, Zinaida Greceanîi, alături de deputata comunistă Maria Postoico, fosta președintă a Parlamentului între anii 2001 - 2005 Eugenia Ostapciuc și comunista Ludmila Borgula.

Începutul anilor 2000, când amfiteatrul Parlamentului avea un design diferit decât acum. Înainte de protestele din aprilie 2009, căptușeala fotoliilor a fost schimbată din roșu în maro.

Învestirea în funcția de președinte a lui Vladimir Voronin, 2001. Alături de el - precedesorul său, Petru Lucinschi.

Ședințele cu participarea șefului statului. Iurie Roșca - vicepreședinte al Parlamentului, Marian Lupu - speaker, anul 2005. La tribună, actualul democrat și fostul comunist - Artur Reșetnicov.

Parlamentul distrus după violențele din 7 aprilie 2009

Ședințele plenare desfășurate la Palatul Republicii


Vedeți mai multe fotografii aici.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!