Ruslana Babyi, stilistă: „Să o critic pe Monica Babuc nu ar fi corect. Pentru că, în primul rând, mă impresionează foarte mult: e o femeie frumoasă, cu bune maniere și, în al doilea rând, are un simț subtil al propriului ei stil și bun gust. Doamna ministră alege întotdeauna costume frumoase și elegante, subliniind perfect individualitatea ei și mai mereu întotdeauna în conformitate cu statutul și ocazia. Rochia în care s-a afișat la acest eveniment nu face excepție. Îi vine perfect doamnei ministru. Pe lângă faptul că creează o dispoziție adecvată pentru această ocazie, ea este executată și în spiritul tendințelor moderne. Catifeaua este una dintre cele mai actuale tendințe din acest sezon!”, a ținut să remarce stilista.

Monica Babuc, Foto: Elena Covalenco

Coafura e de modă veche

“Croiala clasică, rujul și oja de unghii – toate sunt în armonie. Cu toate acestea, nu se putea fără o lingură de “cenușă” în butoiul cu miere, vorba proverbului. Coafura doamnei Babuc a trecut de mult timp din tendințe și, de asemenea, îi adaugă ani. Ar fi fost o opțiune mult mai potrivită, la fel de elegantă, dacă opta pentru niște bucle lejere sau un Look ușor mai neglijent”, recomandă Ruslana.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!