Oricare ar fi motivul solicitării împrumutului, Moldtelecom își dorește ca acesta să fie o bucurie. Compania are grijă să le ofere clienților săi cât mai multe motive de bucurie prin serviciile oferite.

Sărbătorile abia încep. Fie că vă doriți să schimbați ceva în casă, să vă surprindeți plăcut persoana dragă sau poate să vă dăruiți  un smartphone, o pereche de pantofi, să plecați în vacanţă cu familia sau pur şi simplu vrei să vă achitați datoriile acumulate, alegeți serviciul Mcredit. Primiți până la 15000 lei doar cu buletinul.

Mcredit este alegerea unei persoane moderne, libere şi rezonabile. Fără cozi, fără tărăgănări birocratice şi fără cerinţe privind nivelul veniturilor, primiți un împrumut bănesc în cel mai favorabil şi convenabil mod. Vizitați orice filială a companiei, prezentând un act de identificare și solicitați împrumut, iar consultantul va completa cererea şi, în doar câteva minute, veți primi mijloacele băneşti în valoare de până la 15000 lei pe contul dvs bancar. Aveți termen de rambursare la 6 până la 24 luni, cu posibilitate de restituire anticipată şi 50% reducere la dobânda anuală dacă sunteți client Moldtelecom.

În plus, accesați calculatorul online şi vizualizați imediat detaliile despre cât şi cum plătiți.

Împrumuturile băneşti sunt oferite de partenerul Moldtelecom - Amigo Credit.

Cu Mcredit aveții încă un avantaj să fiți cu Moldtelecom – operatorul numărul 1 în soluţii mobile – fixe – Internet şi TV integrate.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.