Acum este mult mai ușor să vă gestionați banii. Cardul de la FinComBank S.A. vă pune la îndemână o gamă variată de soluții digitale.

-       Internet Banking FinComPay, disponibil non-stop și oriunde ați fi. Fie că sunteți într-o vacanță la munte cu familia, fie în drum spre birou;

-       transferuri de la card la card (P2P), un serviciu comod și rapid de a transfera bani în orice colț al lumii cu un singur click;

-       transfer rapid online (T2C), un serviciu prin intermediul căruia primiți transferuri internaționale direct pe cardul  deschis la FinComBank S.A., gratuit și de pe orice dispozitiv;

-       achitați gratuit serviciile comuncale  fără a ieși din casă;

-       cu serviciului FinService veți avea posibilitatea de a programa achitarea automată a serviciilor oferite de peste 30 de furnizori, a creditului, suplinirea depozitului, puteți programa transferurile la conturile altor persoane fizice sau juridice.

Cu cardul VISA de la FinComBank S.A., vă bucurați de confort și de siguranță oriunde și oricând. Odihnă, călătorii, cumpărături - toate acestea devin mai accesibile cu cardul FinComBank. Deschideți acum cardul clasic, premium sau social și fiți parte din familia FinComBank S.A.! Mai mult decât atât, aveți posibilitatea de a deschide un card suplimentar pentru copii cu vârsta peste 7 ani. Produsul poate fi solicitat de unul dintre părinți chiar dacă la momentul de față nu este clientul FinComBank S.A. Deschideți acum.

Suntem în era tehnologiilor moderne, într-o societate fără cash, care preferă plata cu cardul. Acum, dvs, ca părinte, îi veți putea oferi copilului bani de buzunar direct pe cardul suplimentar. Acesta va putea fi utilizat de minori pentru ridicarea numerarului de la orice ATM din țară și de peste hotare, precum și pentru achitarea serviciilor și produselor, în limita de bani prestabilită de tine. Cu noi e mai ușor să vă instruiți copilul cum să facă economii, să cheltuie și să acumuleze bani, precum și să utilizeze serviciile bancare. Aflați mai multe detalii aici.

Fiți parte a societății fără cash și solicitați CARD ONLINE pentru dvs și pentru copilul dvs!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.