Oriunde v-ați afla, în țară sau peste hotare, cu Clickpay.md sunteți mereu online. Platforma funcționează non-stop, de pe orice gadget, iar transferul se efectuează în timp real, cât ai zice pește. Mai mult decât atât, acum, puteți beneficia de 10 000 de transferuri naționale gratuite!

Pentru prima dată în Moldova, transferul banilor de la card la card a devenit posibil:

-  oriunde în țară sau în lume

-  de pe orice card, deschis în orice bancă din Moldova

-  în valută naţională şi străină (MDL, USD, EUR)

-  fără numărul cardului destinatarului, știindu-i doar numărul de telefon sau adresa de e-mail

-  nu există restricții pentru clienții diverselor bănci din Moldova

-  transferurile sunt posibile între cardurile din același sistem de plăți (Visa→Visa sau Mastercard→Mastercard) și între cardurile diferitor sisteme de plăți (Visa→MasterCard Inc sau Mastercard→Visa)

Cu Clickpay.md, datele cardului dvs bancar sunt în siguranță! Această platformă este concepută în conformitate cu standardele internaționale de securitate a informațiilor Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), ce țin de stocarea, prelucrarea, transmiterea și gestionarea datelor deținătorilor de carduri, și a primit certificate de securitate din partea SSL (HTTPS). Mai mult decât atât, platforma Clickpay.md a fost elaborată în colaborare cu Romcard, care activează în domeniul procesării bancare de peste 20 de ani și operează în continuare într-un sistem realizat în conformitate cu standardele internaţionale.

Pentru a face cunoștință cu tarifele standarde și precum și cu suma minimă și maximă a unui transfer, accesați aici.

Doriți să transferați ușor și rapid bani de pe orice card moldovenesc? V-am pregătit un ghid video care vă poate fi de folos.

 

 Anunțați-vă și gașca de prieteni și cunoscuți despre noul trend! Încercați acum!

 

Contactați-ne!

Adresați-ne întrebări la secțiunea feedback pe: https://clickpay.md/ro/contact

sau apelați-ne serviciul suport clienți: +373 22 269 966

De asemenea, ne găsiți și pe Facebook: www.facebook.com/clickpay.md/ 


P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.