Prime TV

„Dle Filip, ați devenit prim-ministru într-o perioadă de criză profundă, iar acum, la final de mandat, lăsați în urmă o economie în creștere, dar și reforme complicate realizate, precum cea a pensiilor sau a salarizării. Totuși, ce lucru început doriți să fie continuat de următorul Guvern?” 

Publika TV 

„Dle Filip, pe parcursul celor trei ani de când vă aflați la guvernare de câte ori, mai ales în perioada în care a trebuit să faceți față crizei bancare dar și celei economice, de câte ori ați spus: „Gata, renunț!” și ce v-a făcut să mergeți mai departe?”

Moldova 1

„Dle prim-ministru, recent ați vorbit într-un interviu de atașamentul dvs față de locul de baștină. Spuneți-mi vă rog, cât de mult țineți cont de această experiență în munca dvs?”

Vocea Basarabiei

„Dle Filip, aș vrea să ne spuneți, cum credeți, ce reforme sunt necesare pentru ascensiunea economică a țării și a crește nivelul de trai a populației?”

ProTV

Reporter: Dle Filip, raportul de monitorizare a Promo-LEX din luna decembrie a scos în evidență faptul că PDM se promovează folosind resursele Guvernului. E adevărat?

Premier: Nu-i adevărat!

Reporter: Cum apreciați? Cum putem aprecia atunci când vedem deputați democrați că participă la tăierea panglicilor în cadrul programului „Drumuri bune”. E promovare sau ba?

Premier: Dar cum să nu participe?

Reporter: Îmi pare rău, putem să adresăm numai o întrebare, dar totuși o să încalc regulamentul. Ați spus că declarațiile este specialitatea altora, dvs operați cu cifre. La cine v-ați referit?

Premier: La cei care fac declarații și nu au fapte. 

Menționăm că redacția AGORA nu a primit nicio invitație sau anunț din partea Guvernului cu privire la acest eveniment. De asemenea, pe site-ul Executivului nu se găsește nicio informație cu referire la acest subiect, nici în rubrica „Anunțuri”, nici la „Comunicate de presă”. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!