„Dumnealui este un om al bunei orgnizări, al simțului oportunității și prin muncă, prin crearea de echipe, a reușit. Nu reușești în afaceri dacă te trezești la 9-10 dimineața, bei o cafea, stai toată ziua în discuții și seara pleci acasă, mănânci o supă și te culci sau privești televizorul. Atunci când de foarte multe ori lucrezi în așa fel încât ajungi să-ți permiți o oră, două, trei pe noapte să dormi, atunci faci performanță. Eu l-am cunoscut și știu ce însemană a lucra și în afaceri, dar și în politică. Am avut așa șansă ca să văd cum se acționează și cum se muncește. Știu ce eforturi se depun și ce calități trebuie să ai ca să ai un astfel de succes”, a răspuns Candu fiind întrebat cum a ajuns Vlad plahotniuc să conucă țara.

Referindu-se la primele afaceri ale peședintelui PDM, speakerul a subliniat că Plahotniuc a știut să profite de oportunitățile anilor 90. 

„Mie îmi este greu să spun care a fost prima afacere. A avut activități și în domeniul comerțului, începând de la vânzarea vinului in Rusia, organizând evenimente, primele saloane video etc. Ceea ce atunci era foarte bine să o faci, după care trebuia foarte bine să te organizezi. Cu regret afacerile și politica nu pot fi combinate, pentru că devii vulnerabil. În general, oamenii bogați la noi în țară nu sunt respectați așa cum ar trebui”, a mai punctat Candu. 


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!