Din imagini se vede cum un bătrân, aflându-se pe trecerea de pietoni, a început să-i facă observație unui șofer care și-a oprit mașina pe zebră. La un moment dat, bătrânul se apropie de mașină și bagă mână în interiorul mașinii.

Nervos, șoferul a coborât și l-a lovit pe bătrân, care a căzut pe carosabil. Șoferul a urcat înapoi în mașină, însă a fost abordat de un alt șofer, martor la cele întâmplate. După o discuție între cei doi, șoferul care a văzut cele întâmplate a trântit violent portiera șoferului bătăuș, care și-a continuat drumul.

Potrivit sursei citate, pietonul a fost transportat de urgență la spital, iar specialiștii de la Centru de Medicină Legală urmează să stabilească gravitatea leziunilor. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat că actualmente polițiștii sunt în căutarea șoferului.

Circumstanțele cazului urmează a stabilite de oamenii legii. Cazul este investigat de Inspectoratul de Poliție Botanica.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!