Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Eugenia Molceanov, informația despre producerea accidentului din municipiul Bălți a parvenit în jurul orei 3.00 dimineața. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că mașina, la volanul căreia se afla un bărbat de 32 de ani, în urma unei manevre de depășire s-a tamponat frontal cu o autospecială de deszăpezire, parcată pe contrasens. Șoferul automobilul a fost transportat la spitalul municipal Bălţi. Accidentul a fost fatal pentru pasagerul acestuia, un tânăr de 28 de ani.

Un alt accident a avut loc pe la intrarea în orașul Cupcini, raionul Edineț, în jurul orei 7.00. Ajunși la fața locului, polițiștii au depistat automobilul răsturnat într-un șanț. La o distanță de 30 de metri de la automobil, a fost găsit un bărbat fără suflare, în vârstă de 44 de ani. Mai târziu s-a stabilit ca la Spitalul Raional Edineț a fost adusă o femeie de 29 de ani, în stare gravă după accident.

În cazul ambelor accidente, nu s-a stabilit deocamdată cine se face vinovat.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!