Reprezentantul Republicii Moldova la Concursul Internaţional Eurovision Song Contest 2019 va fi selectat în urma a trei etape: audițiile LIVE, Semifinala și finala națională, ce se vor desfășura pe 2 și respectiv, 3 martie. 

Luni, 21 ianuarie, membrii Comitetului de organizare a show-ului se vor întruni într-o nouă ședință pentru a  analiza fiecare dosar în parte, astfel încât acestea să întrunească toate condițiile stipulate în Regulamentul concursului. Tot luni va fi luată o decizie privind ziua organizării audițiilor LIVE, atunci când juriul, format din profesioniști din domeniu, va evalua prestația vocală a concurenților. 

Amintim că cea de-a 64-a ediție a Eurovision Song Contest 2019 va avea loc în Israel, după ce interpreta Netta Barzilai a cucerit publicul, cu piesa „Toy”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!