Compania LG Electronics Moldova a organizat și în acest an o vizită minunată la circul din Chișinău pentru copiii dezavantajați. Micuții au avut parte de un spectacol plin de magie alături de clovni binedispuși, animăluțe despre care doar au auzit și glume amuzante.

Pe lângă spectacolul care le-a încărcat sufletul cu emoții frumoase și multă bucurie, micuților li s-a oferit câte o cutie-cadou de bomboane, iar fiecare școală de unde vin copiii a primit jocuri interactive pentru dezvoltare.

Managerul LG Electronics Moldova, Varvara Carauș, amintește că nu este pentru prima oară când compania organizează astfel de acte de caritate și că aceste evenimente se transformă într-o frumoasă tradiție care aduce bucurie în sufletele copiilor.

„Organizăm astfel de evenimente începând cu anul 2014, deja de cinci ani. Organizăm campania pentru a aduce mai multe zâmbete și fericire acestor micuți. Compania LG Electronics are drept scop nu doar să aducă inovații tehnice, dar și fericire oamenilor mai puțin avantajați. Astfel a apărut ideea să organizăm acest eveniment în fiecare an”, spune Varvara Carauș, manager LG Electronics Moldova.

Compania LG Electronics Moldova va susține și în continuare proiectele sociale cu impact pentru societate.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.