16 ianuarie 2016
Nicolae Botgros participă la protestul Platformei DA în PMAN

„Îmi este rușine să vorbesc că noi am ajuns să cerșim dreptul la viață, fiind cei care muncim și facem țara frumoasă, iar pe noi nu ne iau în seamă. Este păcat și rușine. Nu am făcut noi viața asta urâtă pe care o ducem noi, nu am făcut-o noi, ci ne-au făcut-o alții, cei care zilnic stau și numără milioanele și miliardele și se împart unii cu alții. Noi nu am avut nimic din milliard. Din toate astea, noi am avut parte doar de o viață urâtă. Foarte rău îmi pare că cei care ne-au adus la asta nu au rușine de loc și încă mai vor la putere. Avem parlamentari care stau de 30 de ani în Parlament și nu fac nimic. E o rușine. Îmi pare foarte rău. Aș fi vrut să-i văd aici pe cei care cântă muzică populară. Populară muzica este a poporului. Poporul sunteți dvs! Vreau să le mulțumesc celor care din luna septembrie și până acum, Platforma DA, care s-au chinuit, săracii se chinuie seară de seară, zi de zi, aici au înoptat. Au trăit zile grele, le mulțumesc pentru ceea ce au făcut. Hotărâm odată și odată să scăpăm odată nu de oligarhi, dar de bandiți și de tâlhari. Jos tâlharii”, a declarat în ianuarie 2016 Nicolae Botgros de pe scena din PMAN.

27 decembrie 2018
Nicolae Botgros participă la forumul Partidului Democrat pentru Moldova de la Strășeni

„Eu știu precis că domnul Pavel Filip va face lucruri frumoase. Este un om la locul lui, un om gospodar, vine dintr-o familie numersoasă, așa cum sunt și eu. Mă bucur că pot să-l susțin astăzi, să-i doresc multă sănătate. Nu pot să trec, să fiu indiferent față de poporul meu care m-a aplaudat 40 de ani. Să știu că țara noastră este acum la răscrucea unui lucru foarte important unde trebuie să punem semnătura acolo. 

5 ianuarie 2019

Nicolae Botgros este înregistrat în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, pe circumscripția nr. 42 Cantemir.

19 ianuarie 2019

Guvernul acceptă ca Orchestra „Lăutarii” să construiască spații locative lângă Palatul Feroviarilor.

 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!