Există structurile statului. Dacă într-adevăr blocul „ACUM” nu are alt mesaj către electorat, dar caută anumite gafe, care în viziunea lor sunt lucruri obiective, eu nu am competența să mă expun. Sunt organele statului, instituțiile respective, dar trebuie fiecare să se concentreze pe anumite fapte și idei, și să fie luptă de idei, dar nu pe căutarea unor momente care să le ridice prestigiul, în condițiile în care ,din punct de vedere al instituțiilor statului, n-au fost comise încălcări”, a comentat Gamurari, solicitat de AGORA.

Citește și: „La Nisporeni se întâmplă lucruri groaznice”. Blocul „ACUM” solicită CEC-ului scoaterea lui Plahotniuc din cursa electorală (VIDEO, FOTO)

Acesta a făcut trimitere la declarațiile făcute astăzi la briefing-ul PDM de către Vlad Plahotniuc și Andrian Candu, care au solicitat actorilor politici să dea dovadă de corectitudine și respect față de unul altul și să fie respectate normele la care fac referină actorii electorali.

Dacă n-au fost obiecții din partea CEC-ului, atunci declarațiile sunt politice. N-aș vrea să cred că pe viitor va fi continuată politica de victimizare. Actorii politici să dea dovadă de corectitudine”, a mai spus Gamurari.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!