În urma traumelor primite, bărbatul a decedat pe loc.

Oamenii legii stabilesc circumstanțele accidentului.

Potrivit Poliției, în ultimele 24 de ore 152 de echipaje de poliție și peste 350 de inspectori au activat în regim sporit întru eficientizarea traficului rutier, intervenind și acordând suportului necesar aflați în dificultate.

Nu există drumuri locale și trasee naționale blocate, însă transportul circulă cu dificultate din cauza zăpezii pe carosabil, iar echipajele de patrulare însoțesc autospecialele pentru deszăpezirea drumurilor și presărarea materialului antiderapant.

Astfel, în republică au fost înregistrate 8 accidente rutiere soldate cu 9 persoane traumatizate și 77 de accidente soldate cu pagube material.

Pentru a evita incidentele și accidentele în trafic, Poliția recomandă:

- dacă circulați prin zone afectate de zăpadă, nu staţionați sau să opriți pe traseele pe care se deplasează mijloacele de transport public pentru a permite intervenţia utilajelor de dezăpezire şi desfăşurarea în condiţii optime a circulației rutiere;
- fiți responsabili pentru securitatea dvs și a celor din jur;
- echipați mașinile corespunzător condițiilor climaterice pentru a evita situațiile neplăcute.

În caz de necesitate și ajutor, apelați la cel mai apropiat polițist, sau telefonați la 112.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!