Angelica Hale a câștigat primul Golden Buzzer în ediția a 12-a a concursului din America. Era anul 2017, iar Agelica, la numai nouă ani, i-a impresionat pe membrii juriului cu maturitatea, inteligența și vocea incredibilă. Din păcate, atunci a pierdut finala în fața unei fetițe-ventriloc, Darci Lynne, cu o voce la fel de frumoasă ca a ei, scrie Digi24.

Acum, doi ani mai târziu, în cadrul ediției „America's Got Talent: The Champions”, unde participă cei mai talentați concurenți care s-au prezentat la competiție de-a lungul timpului, a cântat în fața juraților Howie Mandel, Heidi Klum, Mel B. și Simon Cowell „Fight Song” și a ridicat din nou publicul în picioare.

Howie Mandel a fost cel care a trimis-o de data aceasta direct în finala competiției.

„Nu îmi vine să cred că mi se întâmplă asta. Nu m-am așteptat niciodată la așa ceva. Vreau să vă mulțumesc mult. Este un vis devenit realitate”, a spus Angelica Hale.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!