În prezent, oamenii legii percheziționează domiciliile suspecților. Ofițerul de presă a mai menționat că nu poate oferi alte detalii până la finalizarea perchezițiilor, urmând să vină ulterior cu un comunicat.

Acest dosar nu are însă nicio legătură cu reținerea din data de 4 ianuarie curent. Atunci, trei polițiști au fost reținuți de ofițerii Centrului Național Anticorupție.  Unul dintre ei ar fi luat legătura cu trei tineri, amenințându-i că o persoană a depus o plângere pe numele lor, cerând tragerea la răspundere penală a celor trei pentru furtul unui telefon mobil. Polițistul le-ar fi spus tinerilor că poate să nu pornească o cauză penală în schimbul a 2.000 de euro. Banii au fost transmiși în două tranșe, sub supravegherea CNA.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!