Pe pagina sa de Facebook, bloggerița a declarat că decizia de a candida este „asumată și luată destul de greu”.

„Vine o etapă în viață când te saturi să niorlăi și să te ții doar de criticat, și vreai să vii cu soluțiile tale, pentru societatea în care trăiești. Iar dacă ai suportul unei echipe profesioniste, care îți oferă încredere, trebuie să acționezi”, a scris Rusu pe pagina sa. 

Citește și: Cunoaște-ți candidații: Iată cine sunt persoanele care vor să reprezinte diaspora în Parlament (HARTĂ)

Într-un interviu pentru ea.md, Rodica Rusu a pomenit despre modul de a ajunge la inima internauților. „Prin autenticitate, devotament, simplitate. Să fii tu. Să ai stilul propriu și să te ții cu picioarele pe pământ. Cerul e plin de stele, pe care le admiram cu toții. Pe pământ trebuie să rămânem oameni, sinceri, adevărați și autentici”, a declarat tânăra.

AGORA amintește că în la 24 februarie curent vor avea loc alegeri parlamentare. Ca urmare a reformei electorale promovată de democrați și socialiști, și votată de 74 de deputați, cetățenii Republicii Moldova vor participa la vot în baza sistemului electoral mixt. Astfel, 50 de deputați vor fi aleși pe liste de partid, iar ceilalți 51 - în circumscripții electorale.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!