„Avem intenția să colindăm întreaga țară, să ajungem în cât mai multe raioane, la cât mai multe persoane, să vorbim cu oamenii, să le povestim ceea ce am reușit să facem și ce plănuim să facem. Este un bun început, care va duce spre victorie”, a spus Andrian Candu.


Ulterior, democratul și-a intervievat colegii. Valetina Stratan a menționat, de exemplu, că este gata de luptă, gata să le aducă „oamenilor acele cunoștințe pe care trebuie să le cunoască”.

În discuția cu Sergiu Sîrbu, Candu a remarcat implicarea acestuia în precedentele campanii. „Te-am văzut că și lemne ai tăiat. Doar garduri probabil nu ai vopsit în acea campanie”, a declarat Candu. Sîrbu l-a corectat însă, menționând că a vopsit și garduri. „Astăzi noi nu vom vopsi garduri, nici timpul de afară nu ne permite”, a glumit Candu.


Această caravană ar urma să se desfășoare pe parcursul întregii campanii electorale.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!