„Ilan, știu că ți-e frică, dar de ceea de ce ți-e teamă, de ceea n-o să scapi. Mai ai o lună de libertate și atât. După aceea o să mergi la pușcărie”. Așa și-a început Valeriu Munteanu apelul său către Ilan Șor.

„Dacă nu ai nimic de ascuns, dacă nu ți-e frică de oamenii din Moldova, inclusiv din Orhei, te invit la oricâte dezbateri dorești dumitale, dar să vii fără armata ta de bodyguarzi și fără agresori”, a continuat acesta.

Declarațiile au fost făcute în cadrul evenimentului de lansare a lui Munteanu în cursă, care a avut loc azi seara la Orhei.

"

"

Amintim că azi candidatului blocului ACUM a fost huiduit în timp ce împărțea pliante electorale prin Orhei. Valeriu Munteanu a depus o plângere la poliție, reclamând echimoze, excoriații, haine rupte și telefoane mobile distruse.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!