Sucursala nr. 19 este situată pe str. M. Eminescu 16, or. Căuşeni, iar în componenţa sa vor intra două agenţii:

- Agenţia nr. 1, situată pe str. M. Eminescu, 11, or. Căuşeni;

- Agenţia nr. 2, situată pe str. 31 august 1989, 3, ap. 2, or. Ştefan Vodă.

„Reorganizarea Agenției nr. 13 din orașul Căușeni și transformarea ei într-o sucursală, constitue un început semnificativ în acest an pentru echipa FinComBank S.A. Constatăm o creștere pozitivă în această regiune și în conformitate cu interesul care există din partea clienților noștri, am considerat că este un moment oportun de a ne extinde și de a transforma Agenția într-o Sucursală. Suntem o echipă care, de-a lungul timpului, a dat dovadă de profesionalism, muncă asiduă și grija față de clienții FinComBank S.A”, a subliniat Tarîța Maria, Directorul Sucursalei nr.19.

Сlienții sucursalei pot beneficia de întreaga ofertă a Băncii.  Printre produsele și serviciile disponibile persoanelor juridice se numără: oferirea creditelor pentru businessul mic și mijlociu, înclusiv a celor din Resurse speciale (proiectele RISP, IFAD, PAC), în cadrul cărora, începând cu luna ianuarie a anului curent, tinerii antreprenorii vor putea beneficia de  condiții preferențiale – aplicarea ratei dobânzii reduse pentru credite solicitate; depozite, carduri corporative și deservirea complexă a conturilor curente, operațiuni valutare; și disponibile persoanelor fizice: depozite, credite (de consum, ipotecare, card de credit) carduri bancare cu lista intreagă a produselor adiacente, inclusiv posibilitatea deschiderii cardului suplimentar pentru minori. Printre serviciile suplimentare, sucursala va putea oferi clienților servicii de asigurare bancassurance.

Locuitorii orașului Căușeni sunt așteptați în cadrul noii sucursale de luni până vineri, între orele 8:30 și 16.00, sâmbătă între orele 8:30 și 12.00. De asemenea, clienții pot folosi serviciile online 7/24, de pe orice gadget, accesând site-ul băncii, cum ar fi deschiderea unui card online și a unui card suplimentar copiilor ce au atins vârsta de șapte ani,  solicitarea unui credit online, transferul online de la card la card (P2P), primirea transferului rapid online (T2C), Internet Banking FinComPay.

De la începutul activității sale, FinComBank S.A. și-a extins rețeaua de subdiviziuni. În prezent, banca are o rețea formată din 92 de unități, aceasta numără 18 sucursale și 75 de agenții amplasate pe întreg teritoriul Republicii Moldova. FinComBank S.A. tinde ca unitățile sale să se afle în locurile cele mai accesibile și solicitate de către clienți.

Colectivul Sucursalei nr. 19 vă așteaptă cu drag în oficiul său bancar! FinComBank S.A. – într-un pas prin viață.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactați:

Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
fincom@fincombank.com

website: www.fincombank.cоm

 

FinComBank S.A., fondată în anul 1993, este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank S.A. oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank S.A. se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).


P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.