În 2016, și-a cumpărat un Range Rover produs în același an, indicând în declarația de avere o valoare de peste 87 de mii de euro. Ulterior, l-a vândut cu 63 de mii de euro. În schimb, anul trecut, și-a cumpărat o mașină mai nouă. Este vorba, la fel, de un Range Rover, doar că unul produs în 2018. Rugat să comenteze aceste achiziții, Veacelsav Nedelea a spus că mașinile cu motoare reprezintă o slăbiciune, la fel, ca vinurile.

„Sunt un bărbat care muncește. Toată viața am muncit în instituții private, de stat. Împreună cu soția avem un stagiu de muncă de peste 30 de ani. Am două slăbiciuni – vinurile bune și mașinile. Îmi plac mașinile cu motoare puternice. Mașinile au fost luate în leasing. Am avut venituri suficiente. Nu văd o problemă”, a declarat acesta în cadrul dezbaterilor de la ProTV.

Cât despre banii achitați suplimentar pentru achiziția noii mașini, mult mai scumpe, democratul a spus că i-a luat din economii. „Mașina a fost reîntoarsă la compania de unde am cumpărat-o. Ulterior, având în pușculița familiei economii, am cumpărat alta. Avem două salarii în familie. Nevasta mea e profesoară. O să ne descurcăm. Sunt cap de familie”, a explicat acesta.

În circumscripția nr. 27 din Chișinău mai candidează Radu Mudreac (PSRM), Cristian Botnarenco (PP Șor), Vladimir Bolea (blocul ACUM), Ilian Cașu (PN), Augustin Volconovici (PCRM).

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!