Potrivit lui Cebotari, locurile în autocar sunt limitate, acolo aflându-se cei care se implică în campania electorală. Totodată, acesta a invitat presa să-i însoțească pe democrați în locurile în care se întâlnesc cu alegătorii, în cadrul caravanei, însă nu în autocarul partidului.

Noi suntem deschiși pentru toată lumea. Trebuie să îmbrăcați vesta PDM și mergeți cu noi. La noi colegii merg îmbrăcați așa, pentru că mergem să facem campanie. Și sunteți bineveniți. Dar vă putem aștepta ca oaspeți în locurile în care mergem, și suntem deschiși spre asta. Nu vă luăm în autocar fără vestă. Dar la locurile unde mergem la întâlniri, suntem bineveniți și fără vestă. Locurile în autocar sunt limitate, și merg colegii care vor să facă campanie, de aceea și am făcut această aluzie”, a declarat Cebotari.

Cu toate acestea, într-o transmisiune în direct realizată de vicepreședintele PDM, Andrian Candu, se poate observa că nicio persoană din autocarul democraților nu poartă vesta PDM.


Vezi și: Democrații au pornit într-o caravană prin satele din Moldova. Candu a luat rolul de jurnalist (VIDEO)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!