Vorbitorii i-au criticat pe toți concurenții politici din campania electorală: de la socialiștii lui Igor Dodon la democrați și la reprezentanții blocului „ACUM”.

În discursul său, președintele PL, Dorin Chirtoacă, a afirmat că Nicoleta Malai, candidata liberalilor pe circumscripția Strășeni, îl va învinge la alegeri pe premierul Pavel Filip.

Acum a venit timpul să spargem gheața la nivelul întregii Republici Moldova, să dăm jos regimul oligarhic, să nu permitem venirea altor oligarhi, cum ar fi Țopa-Năstase și să construim Unirea pas cu pas. Unirea este singura cale prin care se poate ajunge la o viață mai bună pentru toți cetățenii Republicii Moldova”, a declarat Dorin Chirtoacă.

În primul rând, noi suntem români prin definiție. Suntem români prin neam, prin sânge, prin istorie. Pe lângă asta, vorbim și de avantajele economice, avantajele de infrastructură și libertate. Am știut să lăsăm orgoliile deoparte, pentru a putea spune ferm și clar - Unirea trebuie să o facem în Parlament! Unioniștii trebuie să aibă vocea lor în Parlament. Doar asta ne va salva”, a spus Vlad Bilețchi.Evenimentul s-a încheiat cu muzică și dansuri, participanții încingând o horă pe malul Prutului.

Află AICI cine sunt candidații liberalilor pe lista națională, dar și pe circumscirpțiile uninominale.

Precizăm că Partidul Liberal, după ce nu a ajuns la un numitor comun cu blocul electoral „ACUM”, a decis să meargă în alegeri alături de asociația unionistă „ODIP”.

Scrutinul parlamentar va avea loc pe data de 24 februarie, concomitent cu referendumul republican consultativ pe subiectul reducerii numărului de deputați și revocarea mandatului de parlamentar.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!