„Eforturile Moldovei se vor limita la faptul că ei nu sunt împotrivă, iar pentru toate celelalte există Putin”, vorbea moderatorul emisiunii, referindu-se la relațiile bilaterale moldo-ruse. 

„În așteptarea președintelui, în sală domnea un miros ușor de tencuială proaspătă și gust de Aligote”, au glumit autorii reportajului satiric. 

„Președintele moldovean a intrat în sală, când i s-a permis, cu mersul unui om al cărui nume este Dodon”, au făcut haz prezentatorii. Vedeți mai multe replici în video de mai sus.

Amintim că președintele Dodon s-a aflat în vizită la Moscova de pe data de 30 ianuarie, având dificultăți să ajungă la Chișinău din cauza ceții dense. El a revenit pe 1 februarie, iar aeronava i-a fost pusă la dispoziție de Vladimir Putin. Dodon a spus că Rusia nu așteaptă nimic în schimbul acestui serviciu, spunând că este „un gest frumos”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!