Ce căutăm:

  • un Editor/ă de conținut pentru site-ul de știri Agora care să creeze, monitorizeze și să redacteze conținutul publicat pe site, să coordoneze echipa redacției și activitățile zilnice. Editorul este un bun organizator, cu vocabular bogat și exprimare cursivă, atenție la detalii, atitudine și punctualitate. Spiritul de echipă este un must!
  • Reporter/ă curajos/oasă și ambițios/oasă pentru site-ul de știri Agora care să creeze conținut original, să țină pulsul evenimentelor și să nu rateze știrile importante pe care trebuie să le știe moldovenii. Rapiditatea, creativitatea, atenția la detalii, manevrabilitatea cu softurile de editare sunet și video și exprimarea bogată sunt așteptările noastre de bază. 
  • Producător / producătoare video care să dirijeze activitatea echipei noastre de creație și producție, de la set-upuri de filmare până la editări de grafică, concepte și scripturi de emisiuni, reportaje, interviuri, materiale comerciale.   

Oferim:

  • pachet salarial individualizat
  • condiții de lucru într-un ambient foarte plăcut, într-o echipă tânără, care apreciază provocările și soluțiile inteligente; 
  • posibilitatea dezvoltării unei cariere într-un mediu organizațional creativ și profesionist. 

Dacă îți surâde ideea să lucrăm împreună, trimite-ne un CV la info@agora.md ca să te descoperim! 

Data limită de depunere a CV-urilor - 17 februarie 2019, ora 17.00. În subiectul e-mail-ului indicați funcția pentru care optați.  

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!