„Ca să știți, pentru asamblarea unui troleibuz la care vine doar carcasa muncesc 10 zile, 10 ore pe zi, 20 de oameni. Totul e asamblat și produs aici de inginerii noștri. Ei trebuie mulțumiți. Dar trebuie să constat că am să creez un fond al publicității și toți acei care-și pun fețele prin ziare și spun că e numai datorită lor că troleibuzele circulă prin suburbii sau pe unele rute să plătească pentru publicitate primăriei. De acolo o să premiem muncitorii, inginerii. Atunci când e frumos și succes, e lauda tuturor, când e greu – ne critică pe noi. Dar nu ne oprim aici, pentru 2019 vom asambla 30 de troleibuze cu mers autonom, pentru asta s-au alocat în 2019 102 milioane de lei”, a comunicat Codreanu la ședința Primăriei.

Anterior, doar deputatul Constantin Țuțu a venit la lansările rutelor de troleibuz. La un eveniment similar celui din Durlești, organziat la Trușeni, preotul i-a mulțumit lui Țuțu pentru „ajutorul în deschiderea liniei”. Atunci Țuțu a spus că a făcut „demersuri către primărie” ca să fie deschisă ruta de la Trușeni.

Deputatul PD s-a mai afișat pe rețelele de socializare construind drumuri la Durlești sau Sângera sau salubrizând Băcioiul.Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!