Chirtoacă s-a arătat nemulțumit că deși legal Dodon nu mai este lider PSRM, acesta ar face campanie pentru partidul pe care l-a condus până în 2016. Mai mult, Chirtoacă a declarat că întrevederile sale cu Putin ar fi parte din campanie.i „Agentul electoral al PSRM primește un zbor gratuit Moscova-Chișinău pentru a face campanie electorală la Moscova pentru PSRM”, crede Chirtoacă.

„El face întruniri electorale mascate la Ocnița, Soroca, Găgăuzia. Activul PSRM e prezent, deputații fac propagandă electorală acolo. Nu suntem de la coada vacii. De ce i se permite lui Dodon să facă treaba asta? Adică pentru niște like-uri se anulează alegerile din Chișinău, în 2014 Usatîi e scos din cursă așa și nu am înțeles pentru ce, iar Dodon se plimbă cu transport prezidențial și face campanie pentru PSRM. Dă bani și cadouri”, s-a indignat liberalul.

La rândul său, socialistul Ion Ceban a declarat că Chirtoacă „este scos doar ca să facă „hau-hau” la Partidul Socialiștilor”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!