Am fost anunţaţi că e gata, că domnul Ciornîi nu mai vrea să investească în Zimbru şi clubul nu va mai fi. Nu au spus de echipa a doua, ci doar că clubul nu o să fie. Bani nu-s”, a declarat fotbalistul Alexandru Onică.

„Eu am întrebat şi mi-au spus că echipa Zimbru dă faliment", a spus Alexandru Onică

„Cred că pentru toţi care iubesc echipa, e unica echipă din capitală cea mai titrată, e o noutate-şoc, nu doar pentru mine. Nimeni nu s-a aşteptat”, a mai spus jucătorul.

Contactat de sursa citată, directorul general al clubului Zimbru Chişinău, Alexandru Oprea, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţiile apărute, însă a declarat că în următoarele zile va fi luată o decizie.

Alexandru Onica nu este singurul fotbalist căruia i-a expirat contractul cu Zimbru la finalul anului trecut. Moldovenii Ion Jardan şi Ilie Damaşcan au părăsit clubul, la fel şi stranierii.

Nu se cunoaşte nici soarta antrenorului român Sorin Colceag. Potrivit publika.md, Zimbru Chişinău este singurul club din Divizia Naţională care nu a reluat pregătirile pentru noul sezon, iar conducerea clubului nu a putut spune când jucători vor reveni la antrenamentele.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!