Întrebat dacă autocarul luxos aparține partidului sau este închiriat, Candu a răspuns că PD nu dispune de transport de mare capacitate.

„Partidul nu are autocare, avioane sau elicoptere, cel puțin nu încă. Are la ce tinde, dar nu are. Totul e închiriat sau contractat, cheltuielile vor fi reflectate”, a promis președintele Parlamentului. 

El a reiterat că nu consideră acel autocat unul de lux. „Poate are condiții mai bune, dar așa ar trebui să fie standardele pentru toți. Am discutat și cu șoferul, la acela s-a defectat cutia de viteze. Pe perioada reparațiilor va fi folosit altul închiriat. Nu cunosc cât costă chiria pe zi, dar informația aceasta va fi raportată. Că e chirie, că e plată pentru publicitate – totul va fi raportat”, a subliniat democratul.

Jurnaliștii l-au întrebat pe Candu de ce se zguduia autocarul de model mai vechi, care a luat locul celui de lux. „Să fie de vină autocarul mai uzat sau drumurile proaste?”, l-au întrebat pe Candu reporterii. 

„Asta noi ne clătinăm cântând, uram la mulți ani Valentinei Rotaru, pentru care reiterez felicitările. Echipa a decis să-i cânte un cântec și să se clatine în ritmul muzicii”, a spus Candu evitând să aleagă unul dintre răspunsurile propuse.
Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!