Eu am o propunere pentru dumneavoastră. Vă propun să veniți la mine să lucrați bucătar. O să aveți un salariu decent. Și o să am grijă de dumneavoastră, la fel ca de ceilalți oameni. Veniți la mine. Nu va trebui să luați pensii de la oameni, să trăiți pe spinarea lui Renato. El e bolnav. Lăsați-l în pace. Lăsați pensionarii să lucreze, Veniți la mine. O să am grijă de dumneavoastră”, i s-a adresat Cebotarescu lui Ciubașenco.

Cel din urmă nu a avut o replică.

În cadrul dezbaterilor de la Pro TV Chișinău, vicepreședintele formațiunii conduse de Renato Usatîi a declarat că nu este un om bogat, iar publicația „Panorama”, pe care o conducea, a fost închisă după ce a luat decizia de a se implica în politică.

Vezi și: Un candidat independent pe o circumscripție din Capitală promite legalizarea canabisului în Republica Moldova

Precizăm că Dumitru Ciubașenco a fost candidatul PN la alegerile prezidențiale din 2016, iar Dumitru Cebotarescu s-a făcut remarcat în actuala campanie electorală prin inițiativa de legalizare a consumului de cannabis în scop medicinal.

Cei doi sunt concurenți pe circumscripția nr. 28, care cuprinde o bună parte din sectorul Râșcani al Capitalei. Pe această circumscripție mai candidează Reghina Apostolova (Partidul Șor), Nicolae Balaur (PDM), Ion Cebanu (PL), Vlad Bătrîncea (PSRM) și Alexandru Slusari (blocul ACUM).