Eu am o propunere pentru dumneavoastră. Vă propun să veniți la mine să lucrați bucătar. O să aveți un salariu decent. Și o să am grijă de dumneavoastră, la fel ca de ceilalți oameni. Veniți la mine. Nu va trebui să luați pensii de la oameni, să trăiți pe spinarea lui Renato. El e bolnav. Lăsați-l în pace. Lăsați pensionarii să lucreze, Veniți la mine. O să am grijă de dumneavoastră”, i s-a adresat Cebotarescu lui Ciubașenco.

Cel din urmă nu a avut o replică.

În cadrul dezbaterilor de la Pro TV Chișinău, vicepreședintele formațiunii conduse de Renato Usatîi a declarat că nu este un om bogat, iar publicația „Panorama”, pe care o conducea, a fost închisă după ce a luat decizia de a se implica în politică.

Vezi și: Un candidat independent pe o circumscripție din Capitală promite legalizarea canabisului în Republica Moldova

Precizăm că Dumitru Ciubașenco a fost candidatul PN la alegerile prezidențiale din 2016, iar Dumitru Cebotarescu s-a făcut remarcat în actuala campanie electorală prin inițiativa de legalizare a consumului de cannabis în scop medicinal.

Cei doi sunt concurenți pe circumscripția nr. 28, care cuprinde o bună parte din sectorul Râșcani al Capitalei. Pe această circumscripție mai candidează Reghina Apostolova (Partidul Șor), Nicolae Balaur (PDM), Ion Cebanu (PL), Vlad Bătrîncea (PSRM) și Alexandru Slusari (blocul ACUM).

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!