„Este vorba despre un scurtcircuit, este exclusă versiunea unei incendieri. Focarul a fost localizat, nu există pericol”, a comunicat pentru AGORA ofițerul de presă al IGP Glodeni, Fălești și Bălți, Eugenia Molceanov. 

În cadrul briefing-ului săptămânal al Partidului democrat, vicepreședintele formațiunii, Vladimir Cebotari, a declarat că cei care se fac vinovați de incident trebuie să fie trași la răspundere, indiferent de formațiunea pe care o reprezintă:

„ Nu vrem să facem supoziții ce s-a întâmplat. Poliția urmează să-și facă meseria și în aceste cazuri, precum și în cazurile în care au fost implicați unii simpatizanți ai PD, dar cu care noi am luat măsuri interne. Instituțiile abilitate urmează să identifice făptuitorii, să-i tragă la răspundere indiferent ai cui simpatizanți sunt. Facem apel încă odată pe această cale la toate formațiunile poltice să-și îndemne membrii și simpatizanții să promoveze ideile unei campanii curate”.

Amintim că la final de ianuarie, mașina lui Maxim Iordan, fiul candidatului PDM pentru circumscripția nr. 10, Serghei Iordan, a ars. Poliția a suspectat că ar fi vorba despre o incendiere.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!