Cea mai importantă selecție pentru acest început de an, este cea de la Aubagne International Film Festival – Music & Cinema din Franța a filmului TODAY ARTIST, TONIGHT TAXIST. Regizorul Dumitru Grosei împreună cu actorul și compozitorul Sergiu Terente vor fi prezenți pe toată durata festivalului, iar după proiecția filmului TODAY ARTIST, TONIGHT TAXIST vor susține un Q&A cu publicul cinefil.

Grand Prix-ul în valoare de 3000 de euro se acordă pentru cea mai bună muzică de film, festivalul având un interes sporit pentru această categorie. Acest eveniment cinematografic important, are ca și invitați de onoare personalități celebre ale cinematografiei mondiale ca John Malkovich, Cristopher Lee, Félix van Groeningen, Trevor Jones sau Patrick Doyle și se va desfășura între 18 și 23 martie pe Coasta de Azur.

Filmele regizorului Dumitru Grosei sunt înscrise la peste 1000 de festivaluri din toată lumea și se așteaptă ca anul 2019 să fie unul de mare succes. Menționăm că anul acesta, Dumitru Grosei a mai lansat la festivaluri internaționale un nou film cu titlul „Reîntoarcerea”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!