Cei 10 000 de deținători ale cardurilor de masă electronice VB Lunch se pot bucura de posibilitatea realizării cumpărăturilor într-o rețea largă precum: NR 1, Fidesco, Linella, METRO, Pegas, KFC, La Mămuca și sute de alte magazine alimentare și restaurante. Rețeaua continuă să se extindă în fiecare zi, iar solicitările emiterii de carduri de masă electronice VB Lunch sunt în permanentă creștere.

Utilizatorii acestor carduri se bucură de numeroase beneficii, precum:

  • Efectuarea rapidă a plăților, datorită  tehnologiei contactless, ce permite achitarea printr-o simplă apropiere a cardului de POS - terminal;
  • Cumularea banilor transferați pe card până la 6 luni;
  • Monitorizarea tranzacţiilor efectuate și a soldului contului prin serviciile online: aplicația VB24 Mobile și VB24 Web sau la ATM-urile băncii.
  • Utilizarea tichetelor de masă electronice într-o rețea largă de magazine afiliate, de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Lista rețelei de comercianți care acceptă spre achitare cardul VB Lunch poate fi consultată aici

Precizăm că Victoriabank este un jucător important pe piața cardurilor bancare din Moldova, cu un portofoliu de aproximativ  325 000 de carduri bancare în circulație, deținând în prezent o cotă de piață de circa 17 % în ceea ce privește volumul de carduri active și de peste 30% privind rulajul în punctele comerciale. Aceste performanțe se datorează proiectelor băncii ce vin cu alternative de plată care aduc clienților experiențe noi, mai multă mobilitate şi confort

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.