La o conferință de presă dedicată prezentării programului electoral PCRM, Voronin a fost întrebat cu ce merg comuniștii în teritoriu. În loc să răspundă direct la întrebare, el a comentat transportul democraților.

„Ei se duc la oameni cu autocar cu geamuri negre, nu vor ca oamenii să le vadă mutrele corupte și mafiote. De aceea au luat autocar cu „obloane” întunecate, să nu se vadă nimic. Ba într-o zi o țin în brațe pe Violeta Ivanov, în altă zi o țin în brațe pe aceea de la Ministerul Sănătății, blondă așa... (n.r. - fosta ministră Ruxanda Glavan, actuală candidată). Și încă-l mai întreabă pe Candu de ce se clatină autobuzul. Cine știe de ce se clatină”, a râs Voronin.

Amintim că într-o intervenție LIVE din autocarul PD se putea observa că noul vehicul se zguduie pe drumurile naționale. Potrivit speakerului Andrian Candu nu drumurile ar fi de vină. „Noi ne clătinam cântând!”, a explicat atunci democratul. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!