Moldovenii Xenia Muntean (25 de ani), Nicolae Gudumac (26 de ani) și Vlad Caluș (23 de ani) au înființat platforma Planable. În timp ce Xenia supraveghează operațiunile de CEO, Nicolae este CTO-ul companiei, pasionat de designul UX și cel eye-candy, iar Vlad se ocupă de marketing. Planable a fost acceptat și la Techstars, unul dintre cele mai importante acceleratoare de business din Marea Britanie şi a primit o investiţie de 120.000 dolari.

Planable este o aplicație dedicată agențiilor de publicitate, marketing și social media prin care dezvoltatorii ei lucrează ca să ușureze realizarea campaniilor de promovare de pe rețelele de socializare.

30 under 30 este un clasament anual care adună cei mai buni antreprenori tineri „care aduc noi idei într-o lume veche”. Clasamentul a fost lansat în anul 2011 în SUA, iar ulterior Forbes a lansat ediția pentru Europa, în 2016. Tinerii sub 30 de ani sunt nominalizați în categorii precum artă și cultură, producție artizanală, industrie, știință și sănătate.